Agenda

3a Comerç Fashion Day Figueres

l pròxim dissabte 15 d'octubre la Plaça de l'Ajuntament de Figueres es convertirà en un gran aparador comercial de la ciutat amb una nova edició del Comerç Fashion Day Figueres que organitza Comerç Figueres i l'agència i escola Piùbella Models amb la col·laboració de l'Ajuntament de Figueres.

Dia: Dissabte 15 d'octubre

Hora: A partir 17 h

Lloc: Plaça de l'Ajuntament

Organitza: Comerç Figueres Associació

 Per tercer any consecutiu aquesta serà la desfilada de moda tardor-hivern de referència de la ciutat i comptarà amb destacades firmes comercials ubicades a Figueres.

El 
Comerç Fashion Day Figueres es posarà en marxa a les 17 h amb diferents activitats i promoció de la targeta de fidelització Empordà Card.

Les tendències en moda tardor-hivern es podran veure en les dues desfilades que acollirà la passarel·la instal·lada a la mateixa Plaça Ajuntament. La primera desfilada començarà a les 18.30 h. Després d'una pausa amb un espectacle, a les 19.45 h es posarà en marxa la segona desfilada on diferents establiments figuerencs mostraran les seves tendències.

Amb el 
Comerç Fashion Day Figueres l'entitat segueix organitzant noves activitats per dinamitzar el comerç de la ciutat apostant per les compres de proximitat i contribuint decididament a fer que la capital de l'Alt Empordà sigui una ciutat de compres de referència.

Imatges

Newsletter


Subscriu-te al nostre newsletter.