• Home/
  • Agenda/
  • Exposició al Centre Cívic Joaquim Xirau: "Reflexes"

Agenda

Exposició al Centre Cívic Joaquim Xirau: "Reflexes"

A càrrec de Bernat Royo Plana Els miralls i els reflexes han sigut sempre un tema tractat amb connotacions filosòfiques i psicològiques. Una segona versió d’un mateix, una imitació, o fins i tot, una porta a altres mons. El folklore de moltes cultures en parla com a una còpia de l’ànima o l’esperit. El projecte “Reflexes” és una exploració tant urbana com natural d’ aquests mons alternatius, la relació entre el que es veu a través del mirall i el que està fora d’aquest. Un vincle que sempre dep

Reflexes, a càrrec de Bernat Royo Plana

Del 4 al 14 de novembre

Lloc: Centre Cívic Joaquim Xirau  

Per a més informació: 

972 67 86 22 – cxirau@figueres.org

 http://ca.figueres.cat/la-ciutat/accio-civica-drets-civils-i-cooperacio/centres-civics-municipals/

A càrrec de Bernat Royo Plana                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                Els miralls i els reflexes han sigut sempre un tema tractat amb connotacions filosòfiques i psicològiques. Una segona versió d’un mateix, una imitació, o fins i tot, una porta a altres mons.

El folklore de moltes cultures en parla com a una còpia de l’ànima o l’esperit. El projecte “Reflexes” és una exploració tant urbana com natural d’ aquests mons alternatius, la relació entre el que es veu a través del mirall i el que està fora d’aquest. Un vincle que sempre depèn del punt de vista del que observa.

                                                            

Imatges

Newsletter


Subscriu-te al nostre newsletter.