Agenda

Jornada Nos+Altres 2017

Jornada Nos+Altres: "Reptes per l' educació inclusiva"

Aquestes activitats estan destinades a promoure una sensibilització envers els nous col·lectius i la diversa convivència ciutadana que aquest fenomen comporta. Amb la finalitat de millorar el coneixement sobre les diferents realitats culturals amb les que diàriament hi convivim. Amb l'objectiu últim de fomentar la convivència i la cohesió social. Aquestes activitats es realitzen de forma consensuada des de l'Ajuntament amb diferents entitats com associacions i administracions, com és el Consell Comarcal de l'Alt Empordà.

El proper 5 de d'octubre tindrà lloc la 11a edició del cicle de jornades entorn de la nova ciutadania, Nos+Altres, que anualment organitza l'Ajuntament de Figueres i el Consell Comarcal de l'Alt Empordà, amb el suport  amb el suport de la Secretaria d'Igualtat, Migracions i Ciutadania. 

Enguany la jornada portarà per títol "Reptes per l'educació inclusiva"-  L'objectiu de la jornada és debatre entorn dels reptes de l'educació inclusiva i les polítiques educatives a escala local. 

Volem compartir amb vosaltres reflexions, expertesa i coneixements.  

La Jornada Nos+Altres,  es durà a terme al Centre Cívic Joaquim Xirau  (Marca de l' Ham-Ctra Vilatenim)  de 9 a 13,30h

Consulteu el programa de la jornada.

Imatges

Newsletter


Subscriu-te al nostre newsletter.