• Home/
  • Agenda/
  • Música: Doble concert amb Cris Juanico i Judit Neddermann

Agenda

Música: Doble concert amb Cris Juanico i Judit Neddermann

I Cicle de Cançó d'Autor de Figueres.

Dia: Dissabte 17 de desembre

Hora: 22 hores

Lloc: Auditori Caputxins

Preu: 12 €. Abonament per als tres dies del I Cicle de cançó d’autor de Figueres, 30 €. Venda d’entrades a la taquilla del Teatre Municipal el Jardí, a www.figueresaescena.com i, el mateix dia del concert, a la taquilla de l’Auditori Caputxins.

El cantautor menorquí Cris Juanico presenta les cançons del seu nou disc F(a)usta, així com altres temes clàssics del seu repertori. Aquest treball és la suma de dos mots, sort i fusta, que s’uneixen per donar nom a un nou disc carregat de significat. F(a)usta és el resultat d’una maduresa artística en tots els sentits i resumeix una dilatada trajectòria musical, acompanyada de la inquietud i la curiositat, sempre presents, dels inicis.
Judit Neddermann, jove cantant i autora de Vilassar de Mar, interpreta les cançons del seu darrer treball, Un segon, el qual representa un segon pas ferm en la seva proposta més íntima i personal.

Intèrprets: Cris Juanico (veu i guitarra acústica) i Joan Solà-Morales (contrabaix), Judit Neddermann (guitarra espanyola i veu)

Imatges

Newsletter


Subscriu-te al nostre newsletter.