a càrrec de Pitu Planas del restaurant Amiel & Molins (Cuina del Vent) amb col·laboració de Collverd.
Agenda
Showcooking del Centre Cívic Joaquim Xirau: Com treballar i cuinar l'ànec
La Cuina del Vent neix de la inquietud d’un col·lectiu de professionals que creu en la gastronomia com a eina d’expressió i com a portadora del saber popular acumulat a través de la història, d’un clima i d’un paisatge en comú: l’Alt Empordà. La Cuina del Vent està formada per professionals de diferents branques de l’hostaleria que, amb l’objectiu de promocionar la terra, la cuina, la cultura, la tradició i la feina ben feta, volen compartir i exportar arreu les arrels i la peculiar personalitat de l’Alt Empordà.
En aquesta demostració de cuina en directe, el xef Pitu Planas, del restaurant Amiel & Molins de Pont de Molins, ens sorprendrà amb receptes i recomanacions per treballar i cuinar ànec. Per aquesta demostració comptarem amb la col·laboració de l’excel·lent producte de Collverd, empresa local especialitzada en ànec.
Lloc: Centre Cívic Joaquim Xirau