• Home/
  • Ajuntament/
  • Normativa municipal/
  • II Jornades de finançament alternatiu i noves tecnologies financeres.Tallers de finançament alternatiu.

Normativa municipal

II Jornades de finançament alternatiu i noves tecnologies financeres.Tallers de finançament alternatiu.

17/10/2017

II Jornades de finançament alternatiu i noves tecnologies financeres

Per tal de donar recolzament a tots aquells emprenedors i empresaris que vulguin desenvolupar nous projectes amb manca de finançament, des de l’Oficina Emprenedoria i Empresa de l’Ajuntament de Figueres s’aposta per una jornada de Fintech, finançament alternatiu i noves tecnologies financeres.

L’acte, organitzat conjuntament amb Garcia Gasull Consulting, es celebrarà el proper 29 d’octubre a l’auditori Caputxins a partir de les quatre de la tarda i intervindran ponents de diferents plataformes de finançament alternatiu, empreses de serveis financers que utilitzen la darrera tecnologia existent per a oferir productes i serveis financers innovadors, amics de l’economia verda i sostenible. Tot seguit, es realitzarà un networking entre el públic assistent i  els ponents acompanyat d’un refrigeri. Com a acte final, es farà un brindis per l’emprenedoria i les noves tecnologies financeres.

Per a inscripcions a la jornada: http://bit.ly/2vFEPaf

 Més informació a: promocioeconomica@figueres.org o bé al telèfon 972674261.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 Tallers de finançament alternatiu.

Per anar escalfant motors i conèixer de primera mà el mon de les noves tecnologies de finançament alternatiu, us oferim uns  tallers els dies 29 de setembre, 17 d’octubre i 14 de novembre a la fundació Clerh i Nicolau de 18h a 20h, on es podrà conèixer aspectes concrets de les fintech abans de contractar un servei i resoldre dubtes que puguin sortir al llarg del taller.

Per inscripcions: promocioeconomica@figueres.org.

 

 

Newsletter


Subscriu-te al nostre newsletter.