• Home/
  • Ajuntament/
  • Urbanisme/
  • L’Ajuntament de Figueres redueix l’impacte visual de les línies elèctriques de l’entorn del carrer Mossèn Cinto Verdaguer

Urbanisme

L’Ajuntament de Figueres redueix l’impacte visual de les línies elèctriques de l’entorn del carrer Mossèn Cinto Verdaguer

Notícia 15/02/2016

Aquests darrers dies l’entorn del carrer Mossèn Cinto Verdaguer ha estat objecte d’una sèrie d’actuacions destinades a millorar l’eficiència energètica de les lluminàries, a més de reduir l’impacte visual que provocaven algunes línies elèctriques aèries a aquesta zona.

Les actuacions s’han concentrat als carrers Mossèn Cinto Verdaguer, Rector Arolas i la cruïlla de Llers amb la Pujada del Castell. Entrant al detall, els treballs han consistit en la substitució de les quatre columnes de llum i les seves lluminàries -tipus globus, amb làmpada de 150w VSAP- al carrer Mossèn Cinto Verdaguer per cinc columnes de 8 metres d’alçada amb lluminària de leds de 72w de potència. Una actuació que ha permès eliminar pilones de formigó de la vorera i millorar la senyalització del pas de vianants.

D’altra banda també s’han eliminat els suports de formigó i de fusta, a més de les línies aèries del carrer Mossèn Cinto Verdaguer, amb cruïlla a l’avinguda Salvador Dalí i seguint pel Rector Arolas fins a arribar a l'hospital de Figueres. Una obra que ha servit per soterrar tota la línia elèctrica en aquesta zona. Actuació que també s’ha dut a terme a la cruïlla del carrer Llers i amb Pujada del Castell.

El regidor de Serveis Urbans i Qualitat Urbana, Joaquim Felip, explica que “l’obra ha servit per reduir totalment l’impacte visual que el pas de les línies elèctriques provocaven a la zona”. El cost d'aquestes actuacions ha estat de 36.000 euros.

Imatges

Newsletter


Subscriu-te al nostre newsletter.