Elements

2a edició Science needs you! (SNY)

“SNY-Science Needs You” és un esdeveniment que tracta d'apropar la recerca de frontera al públic general, mostrant el seu impacte social i econòmic, i de conscienciar de la importància del seu recolzament tant per part de les institucions públiques com d’iniciatives privades.

La Ciència juga un paper determinant en el funcionament de la nostra societat, ens proporciona coneixement sobre els diferents aspectes del món que ens envolta i alhora permet desenvolupar tecnologia que ajuda a millorar les nostres vides. Per aconseguir aquestes finalitats és imprescindible que la investigació científica vagi més enllà, empenyent cada vegada més i més les fronteres del nostre saber i augmentant les nostres capacitats tecnològiques.

“SNY-Science Needs You” (la Ciència us necessita) és un esdeveniment que tracta d'apropar la recerca de frontera al públic general, mostrant el seu impacte social i econòmic, i de conscienciar de la importància del seu recolzament tant per part de les institucions públiques com d’iniciatives privades. SNY vol presentar també la Ciència com a part de la Cultura, com un procés creatiu similar al d'altres disciplines humanes, en particular al de les Arts. Per això, a la jornada es combinen presentacions de científics de primer nivell amb elaboracions artístiques, sobretot fotogràfiques i musicals, connectant amb el tema científic principal.

El tema d’aquesta segona edició és “les fronteres de la biomedicina”, una àrea de gran desenvolupament degut al gran impacte que té per la nostra salut i benestar. Us convidem a que gaudiu amb nosaltres d’aquesta interessant proposta. / Carlos F. Sopuerta · President de l’ACDIC

Consulta el programa i accedeix al formulari d'inscripció en el següent enllaç: http://www.acdic.cat/skin/#descrip3

 

Tots els actes són gratuïts, però es requereix inscripció prèvia.

Els grups d’escolars han d’adreçar-se per email a: Info@acdic.cat

Imatges

Vídeos

Newsletter


Subscriu-te al nostre newsletter.