• Home/
  • Elements/
  • 3r Concurs fotogràfic Ferran Pou de meteorologia

Elements

3r Concurs fotogràfic Ferran Pou de meteorologia

En homenatge a l'entranyable meteoròleg figuerenc

L’Ajuntament de Figueres convoca la 3a edició del Concurs fotogràfic Ferran Pou de meteorologia, convidant a participar en aquesta nova oportunitat per difondre i compartir l'afecció per la meteorologia a través de la fotografia.

Aquest concurs vol retre homenatge a l'entranyable meteoròleg figuerenc Ferran Pou, qui va morir el 2013 i va ser un dels màxims exponents de la figura d'observador meteorològic a Catalunya. Serà recordat per la seva expertesa sobre meteorologia i per la seva dedicació, passió i perseverança en la feina diària de recollida i interpretació de les dades del temps de Figueres i de l'Alt Empordà. Va ser membre de la Xarxa d'Observadors Meteorològics del Servei Meteorològic de Catalunya (SMC) i observador meteorològic de la Agencia Estatal de Meteorología (AEMET).

El termini de presentació de fotografies finalitza el 18 de novembre de 2016. Per participar-hi, cal emplenar el formulari d'inscripció i enviar-lo juntament amb les fotografies al correu electrònic especificat a les bases. Alternativament, es poden gravar en un CD i trametre-les a l'Ajuntament per via postal. Pel que fa a les fotografies penjades a Instagram / Twitter, s'haurà d'indicar el hashtag #concursmeteofigueres2016 i incloure-hi el títol de la fotografia i el lloc on s'ha obtingut.

Cal que les fotografies hagin estat fetes entre l'1 de gener de 2015 i el 18 de novembre de 2016.

Imatges

Newsletter


Subscriu-te al nostre newsletter.