Elements

Activitats

Les activitats estan suspeses temporalment, fins a nou avís

PROGRAMES DE MILLORA DE LA CONDICIÓ FÍSICA

Conjunt d’activitats que es realitzen en classes col·lectives o bé amb atenció personalitzada i que estan encaminades a la millora i/o manteniment de la condició física i al benestar físic i mental de la persona.

 

Musculació - Tonificació muscular

Programa d’exercicis de treball cardiovascular o treball muscular amb sobrecàrregues, destinats a millorar el to muscular, enforteix i fa més resistents les fibres musculars segons el tipus d'estímuls a què les sotmetem. Segons la intensitat, la durada i la pausa entre estímuls podem mantenir-nos en forma, perdre pes o millorar la nostra musculatura.

 

Pilates

Mètode que ensenya a ser conscients de la respiració i de l'alineació de la columna, alhora de realitzar els exercicis. Es centra en enfortir tots els músculs i sobretot abdominals, lumbars, adductors, glutis... tenint en compte la seva posició alhora d’executar-los, ajuden a mantenir l'equilibri del cos i de la columna vertebral. La durada de la sessió és de 1 hora.

 

Gimnàstica de manteniment

Activitats encaminades a millorar la condició física de la persona a través d’exercicis executats al ritme de la música. Tonificació muscular i benestar físic i mental.

 

Aeròbic - Steps

Exercicis que es realitzen amb suport musical en unes taules disposades a terra i que poden tenir diverses alçades. Tot i que bàsicament s’exerciten les cames, també s'hi poden incorporar altres exercicis i coreografies.

 

ESCOLA ESPORTIVA DE GENT GRAN

Programa amb la finalitat de fer arribar la pràctica d´activitat física i l´esport a aquest col·lectiu, tenint en compte els beneficis que es poden obtenir per millorar la qualitat de vida de les persones que hi participen, desenvolupant les relacions socials, l’autoestima i confiança en un mateix, les habilitats motrius bàsiques i capacitats coordinatives...

Activitat basada en la pràctica d'esports tradicionals i organitzats en sessions adaptades a la gent gran. També fan activitats dirigides al ritme de la música, totes encaminades a millorar la qualitat de vida en aquesta edat.

Newsletter


Subscriu-te al nostre newsletter.