Elements

Comprem a Figueres 2a edició

La campanya per incentivar la compra al comerç i als establiments locals, que consisteix en vals de descompte de 10 euros per comprar als negocis de la ciutat, inicia la seva 2a edició.

A partir de dimecres 1 de setembre de 2021, els establiments de la ciutat poden adherir-se a la campanya “Comprem a Figueres 2a edició”. Organitzada per l’Ajuntament de la ciutat per fomentar la compra al comerç local, la campanya consisteix en incentivar la compra al comerç i als establiments locals que han vist afectada la seva activitat durant la pandèmia. Es destinaran més de 150.000 euros per a vals de descompte de 10 euros. Les persones empadronades a Figueres d'entre 26 i 64 anys, ambdós inclosos (condicions en data 31 de desembre de 2020), podran obtenir dos vals de 10 euros per a destinar al comerç i establiments locals participants a la iniciativa.

Per tal d'utilitzar el val personalitzat de 10 euros cal fer una compra de com a mínim 20 euros, i també es poden utilitzar els dos vals per una compra superior a 40 euros. No es poden utilitzar més de dos vals ni dos vals de persones diferents en una mateixa compra.

Els vals de descompte es podran descarregar a partir de l'1 d'octubre de 2021, telemàticament, a través de la plataforma en línia compremafigueres.figueres.cat o físicament, a l'Oficina de Turisme. Un cop generat, el val tindrà una validesa de 15 dies. Passat aquest període, si no ha estat utilitzat, caducarà i no podrà ser recuperat per part de la mateixa persona. L'últim dia per a obtenir els vals serà el 10 de novembre, en cas que no s'hagin exhaurit abans. La campanya finalitzarà el 15 de novembre.   

Els establiments es poden adherir a la campanya a través d'un formulari a la pàgina web compremafigueres.figueres.cat de l'1 de setembre al 31 d'octubre. Els adherits a la campanya disposaran d'un cartell identificatiu. No poden tenir més de 49 treballadors, han d'estar donats d’alta en algun dels epígrafs admesos i han d’estar ubicats a Figueres.

La campanya s'emmarca dins del Pla de Reactivació Econòmica de la ciutat de Figueres elaborat per l'Ajuntament de Figueres i que s'està implementant per pal·liar els efectes de la pandèmia. Compta amb la col·laboració de la Cambra de Comerç de Girona.

Imatges

Newsletter


Subscriu-te al nostre newsletter.