Elements

Concurs d'Aparadors Nadal a Figueres 2021

L’Ajuntament de Figueres juntament amb el Setmanari de l’Alt Empordà organitza la Segona edició del Concurs d’Aparadors Nadal a Figueres 2021 amb el principal objectiu de promoure i dinamitzar el sector comercial i de l’hostaleria durant la campanya de Nadal.

La temàtica del concurs ha de ser d’ambientació nadalenca i adequar-se a alguna de les categories dels premis.

La participació és oberta a tots els establiments del sector comercial i de l’hostaleria de la ciutat de Figueres.

Les inscripcions són gratuïtes i poden formalitzar-se a través del formulari que trobaran a emporda.info i també a través del correu electrònic aparadorsfigueres@emporda.info.

En el formulari de sol·licitud de participació o a través del correu electrònic cal incloure: nom de l’establiment, adreça de l’establiment, nom i cognoms de la persona de contacte i telèfon, adreça electrònica de la persona de contacte i el nom del perfil de les XXSS i l’adreça de la pàgina web del negoci (en el cas de tenir-ne).

L’establiment participant només es podrà apuntar a una de les categories, exceptuant la del premi al millor aparador nadalenc 2021, que per defecte tots els establiments inscrits hi optaran.

El període d’inscripció serà del 22 de novembre al 12 de desembre de 2021, ambdós inclosos.

El termini d’exposició d’aparadors serà del 13 de desembre de 2021 al 6 de gener de 2022, ambdós inclosos.

El jurat farà la visita als comerços abans de la finalització de la campanya de Nadal. El veredicte es farà públic el 29 de desembre de 2021.

En aquesta edició, la participació s’amplia a sis categories: Premi al millor aparador nadalenc 2021, amb una dotació econòmica de 1000€; a l’aparador l’aparador més figuerenc, amb una dotació econòmica de 500 euros; a l’aparador més original, amb una dotació econòmica de 500 euros; a l’aparador més sostenible, amb una dotació econòmica de 500; a l’aparador més periodístic, amb una dotació econòmica de 500 euros i a l’aparador més amateur (handmade), amb una dotació econòmica de 500 euros.

Tots els premis inclouen una campanya publicitària valorada en 300 € al Setmanari de l’Alt Empordà.

 

 

Per més informació a aparadorsfigueres@emporda.info i comerc@figueres.org

Imatges

Newsletter


Subscriu-te al nostre newsletter.