Elements

Concurs de fotografies sobre energia

Una mostra del que està ben fet i el que cal millorar en temes energètics

En el marc del projecte Imagine - Low Energy Cities, l'Ajuntament de Figueres va organitzar un concurs de fotografies i textos a través de Twitter i Instagram, amb l'objectiu que la ciutadanania pogués expressar la seva visió sobre la situació de l'energia al municipi en l'actualitat i la seves expectatives respecte al futur de l'energia a Figueres en l'horitzó 2050.

Es van atorgar 6 premis. Tres premis han estat per a la categoria #Fgs2050Si i tres premis més en la categoria #Fgs2050No. Els primers han premiat les visions positives de l'energia (allò que caldria promoure), mentre que els segons han premiat les visions negatives que han posat l'èmfasi en allò que caldria canviar.

En la categoria #Fgs2050Si, el primer premi, consistent en una motxilla solar, ha estat per a Òscar Verges (@overges) amb la fotografia "llum". El segon premi, consistent en un carregador solar, ha estat per a Gemma (@kenya_xenia) amb la fotografia "tren-transport públic". El tercer premi, consistent en un kit de bombetes leds, ha estat per a Raul Segarra (@Ra_Sega) amb la fotografia "els cotxes no són els amos del carrer".

En la categoria #Fgs2050No, el primer premi, consistent en una motxilla solar ha estat per a (@sinecuanum) amb la fotografia "bon dia, que no t'espatllin la foto". El segon premi, consistent en un carregador solar, ha estat per a (marteta_84) amb la fotografia "prou contaminació". Finalment, el tercer premi, consistent en un kit de bombetes de leds ha estat per a Robert Escolà (@rescola) amb la fotografia "a concurs sobre l'energia del futur Figueres 2050".

El jurat d'aquest concurs estava format pel Sr. Pere Giró, regidor de Medi Ambient i Joventut de l'Ajuntament de Figueres, el Sr. Ferran Campistol, tècnic de Joventut de l'Ajuntament de Figueres, el Sr. Xavier Turró, tècnic de Medi Ambient de l'Ajuntament de Figueres, el Sr. Llorenç Pascua, president de la IAEDEN i el Sr. Santi Coll, director del setmanari Empordà.

L'Ajuntament de Figueres vol felicitar les persones guanyadores i agrair la participació de totes les pesones que han enviat les seves fotografies al concurs.

Newsletter


Subscriu-te al nostre newsletter.