Elements

Contractació de persones treballadores

Servei destinat a cobrir la vostra necessitat de contractació de personal. Informeu-vos també d'ajuts a la contractació per a joves i majors de 45 anys

PUBLICACIÓ D'OFERTES LABORALS

Disposeu d'un espai web per publicar les vostres ofertes de treball

Si voleu publicar la vostra oferta de treball cal que ompliu un dels formularis que es mostren a descàrregues (a sota) i retornar-lo a smio@figueres.org

Recomanem el nostre formulari per a ofertes que busquin difusió d'àmbit comarcal i que no requereixin perfils d'alta especialització o dificultat i el del portal Feina Activa  per a ofertes especialitzades que requereixin una difusió més àmplia.

Veure llistat d'ofertes laborals publicades

  

 FEM OCUPACIÓ PER A JOVES

El programa Fem Ocupació per a joves promou la inserció laboral de joves que ja han acabat la secundària (Graduat d'ESO, Batxillerat o Cicles Formatius de Grau Mig) atenent les necessitats reals de les empreses per mitjà de les actuacions següents:

  • Experiència professional mitjançant contracte laboral subvencionat.
  • Formació adaptada al lloc de treball (90-150h), anterior o simultània al contracte
  • Tutoria i acompanyament al jove i a l’empresa en el procés de contractació i formació.

Es preveu oferir dos perfils:

  • Ajudant del departament comercial
  • Auxiliar d'informació turística

Els continguts de la formació s’adaptaran a les necessitats de l'empresa (com ara màrqueting digital i publicitat, ofimàtica, atenció al públic, recursos turístics, etc.).

El Servei d’Ocupació de Catalunya subvenciona la contractació d’aquests joves (contracte mínim de 6 mesos) amb la quantitat fixada al salari mínim interprofessional de l’any 2015 (648,60€/mes), segons la fórmula següent:

Subv. contracte jove = SMI   Jornada laboral del jove      x 6 mesos

                           Jornada ordinària empresa

Aquest projecte està subvencionat pel Servei d'Ocupació de Catalunya  i el Fons Social Europeu en el marc de la Iniciativa d'Ocupació Juvenil, d'acord amb el Programa "Fem Ocupacióper a joves", regulat per l'Ordre EMO/256/2015".

Projecte promogut pel Consell Comarcal de l'Alt Empordà amb la col·laboració dels ajuntaments de Figueres, Roses i Castelló d'Empúries.

Descarregueu-vos tota la informació a descàrregues (a sota). També hi teniu disponible la fitxa de demanda de perfil.

 

PRÀCTIQUES NO LABORALS

 L'Ajuntament de Figueres, en col·laboració amb la Generalitat de Catalunya, desenvolupa dos programes adreçats a joves en situació d'atur d'entre 16 i 24 anys (Pla de Transició al Treball  i Joves per a l'Ocupació JxO). Aquests joves reben formació en els àmbits de Comerç i d'Hostaleria i estan disponibles per a les empreses que vulguin oferir pràctiques no laborals. En el cas del programa JxO també s'ofereixen ajuts a la contractació per a contractes a partir de 6 mesos de durada.

També s'ofereixen pràctiques no laborals de persones adultes en situació d'atur amb les quals es segueix un pla de treball personalitzat per a millorar la seva ocupabilitat.

 

Dades de contacte:

Ajuntament de Figueres

Àrea de Promoció Econòmica

Telèfon 972674261

A-e:  smio@figueres.org

Imatges

Newsletter


Subscriu-te al nostre newsletter.