• Home/
  • Elements/
  • DIA ESCOLAR PER LA NO VIOLÈNCIA I LA PAU. DENIP 2017

Elements

DIA ESCOLAR PER LA NO VIOLÈNCIA I LA PAU. DENIP 2017

Participar al DENIP implica treballar el concepte de Pau positiva al centre educatiu durant el mes de gener. Aquest 2017 ens hem proposat que la PAU sigui notícia i volem aconseguir que tant ràdio, com televisió, com premsa escrita es facin ressò de totes les notícies de pau que succeixin aquest mes

Des del Servei de Cooperació Internacional de l’Ajuntament de Figueres, juntament amb la Coordinadora d’ONGs Solidàries de Girona, aquest any tornem a proposar-vos que us sumeu i participeu en el Programa que es durà a terme a la ciutat per celebrar aquest Dia Escolar per la No Violència i la Pau (DENIP). Es tracta d'un programa que es porta a terme a la ciutat de Girona i Figueres amb la coordinació i suport de la Coordinadora d'ONGs Solidàries de Girona.

Aquest 2017 ens hem proposat que la PAU sigui notícia. Així que hem demanat la col·laboració dels mitjans de comunicació del territori per tal que ens hi ajudin. Vosaltres, la mainada, sereu periodistes. Durant el mes de gener, volem aconseguir que tant ràdio, com televisió, com premsa escrita es facin ressò de totes les notícies de pau que succeeixen.

Participar al DENIP implica treballar el concepte de Pau positiva al centre educatiu durant el mes de gener. Als cursos que s’inscriuen a la campanya els oferim dos tallers complementaris: un taller que us vindrà a dinamitzar un monitor o monitora amb una petita dinàmica-joc i reflexió sobre el concepte de Pau Positiva, i un taller que haureu de gestionar les professores i professors amb la nostra ajuda: el de fer de la pau, notícia. Els grups més petits (infantil) hauran d’enregistrar un breu radiofònic sobre una notícia de pau del vostre entorn. Els mitjans faran el mateix però en suport vídeo per ser passat a les TV locals, i el cicle superior, haurà de treballar per a fer realitat la publicació d’un diari que es distribuirà a les nostres ciutats el 30 i 31 de gener 2017. Per tot això, des del Servei de Cooperació de l´Ajuntament de Figueres i des de la Coordinadora d’ONG Solidàries i la Comissió de Periodisme Solidari del Col·legi de Periodistes de Girona us acompanyarem en tot moment.

Un cop inscrits a la campanya ja anireu rebent tota la informació i materials necessaris per a treballar el concepte de Pau Positiva i periodisme. Així com també la convocatòria per la festa final de campanya del dilluns 30 de gener.

 

 

Per a més informació:

Persona de contacte: Anna Larrull

(663768028 /972504225 figuerescooperacio@figueres.org)

Servei:  Cooperació

Regidor Delegat: Francesc Cruanyes i Zafra

Coordinadora Servei: Maria Rentero Romero

(627990162 mrentero@figueres.org)

 

Newsletter


Subscriu-te al nostre newsletter.