Elements

Empordà als aparadors 2021

Campanya de dinamització comercial per valoritzar els establiments de comerç al detall i de serveis i les empreses productores de la comarca.

L’Empordà als aparadors és una iniciativa de dinamització comercial que dona suport als comerciants, restauradors i productors agroalimentaris i artesanals de la comarca. Enguany es duu a terme la segona edició d'aquesta campanya, que té lloc del 21 d’octubre al 21 de novembre de 2021.

 

A l’Empordà als aparadors hi participen setanta-dues botigues de comerç al detall i de serveis de set municipis de la comarca (Figueres, Roses, l’Escala, Castelló d’Empúries, La Jonquera, Llançà i Cadaqués) que exposen als seus aparadors, a banda de la seva oferta habitual, una mostra provinent d’algun dels trenta-sis productors gastro-alimentaris o artesanals implicats a l’Alt i Baix Empordà. Les botigues participants son fàcils de trobar ja que totes elles llueixen un vinil de gran dimensions que les identifica. Consulteu el llistat a "Descàrregues".

 

3 NOVETATS

Com a primera novetat, a algunes de les botigues participants es realitzaran tastos, tallers o demostracions per part dels productors que de forma temporal exposen allà el seu producte. Aquesta era una de les activitats que es volien fer l’any passat però que les mesures de distanciament de la pandèmia van obligar a cancel·lar. Per saber quins dies es faran les activitats, caldrà estar atent a les xarxes socials de la campanya on s’anunciaran amb dies d’antelació (Facebook i Instagram: @emporda.aparadors).

 

També com a novetat d’enguany, cal destacar la participació de vuit restaurants en l’anomenada campanya “L’Empordà a taula” que oferirà menús específics confeccionats amb productes locals. Consulteu els restaurants participants i els seus menús al llistat disponible a "Descàrregues".

 

I com a última novetat s’ha simplificat el sorteig a Facebook i Instagram i s’ha millorat la dotació de premis. Per poder participar només cal fer una foto a un dels participants en la campanya: ja sigui a una de les botigues, a un dels productes exposats a les botigues, a un dels restaurants, o durant una de les activitats que es faran a les botigues, i fer un post (no una Storie, només s’admeten Posts!) al vostre Facebook o Instagram amb el hashtag #empordaaparadors i seguir-nos a les nostres xarxes socials (Instagram i Facebook: @emporda.aparadors). Entre les fotos participants sortejarem 116 vals de 30 euros cadascun per gastar a les empreses adherides. Consulteu les bases del sorteig a "Descàrregues".

 

L’Empordà als aparadors està organitzat pel Consell Comarcal de l’Alt Empordà amb els ajuntaments de Castelló d’Empúries, l’Escala, Figueres, la Jonquera, Llançà i Roses, i la col·laboració de l’Ajuntament de Cadaqués, l’Associació de Professionals d’Activitats Turístiques de Cadaqués, l’Associació de Comerciants i Empresaris de Castelló d’Empúries, la Unió de Botiguers i Empresaris de l’Escala, Comerç Figueres Associació, l’Associació de Comerç JonqueraCentre, l’Associació de Comerciants de la Zona Nord de la Jonquera, l’Associació de Comerciants Els Límits-El Portús, l’Associació de Comerciants de Llançà, l’Associació d’Empresaris Roses-Cap de Creus, l’Associació Empordà Turisme i l’Agrupació de Petits Productors Artesans de l’Alt Empordà.

Imatges

Audios

  • emporda-als-aparadors-2021.mp3


Newsletter


Subscriu-te al nostre newsletter.