Elements

Exposició

La mostra posa al descobert la producció fotogràfica de Joaquim Fort (1924 - 2005) de gran nivell, pràcticament inèdita i que abasta quasi tots els gèneres. Es podrà visitar al Museu de l'Empordà i a Casa Empordà fins al 24 de setembre de 2017.

L'exposició aplega des del retrat (amb imatges que evoquen les millors llums del barroc) fins als bodegons (en composicions improvisades), el paisatge empordanès (amb els grans celatges apresos al costat del pintor Ramon Reig), l’etnografia (el darrer Empordà abans del turisme de masses) i també el dolce far niente del seu context social immediat.

Fort és conegut per les fotografies d'art romànic que va fer entre els anys cinquanta i setanta en companyia del seu amic, el farmacèutic i historiador Alexandre Deulofeu. L'exposició "Fort. El temps no importa" recull aquesta vessant documentalista però, sobretot, vol descobrir les facetes menys conegudes de Joaquim Fort, la seva qualitat formal, les seves composicions arriscades, i els  "ulls vius" d'un personatge "enderiat per veure coses”, tal va escriure el seu amic Deulofeu.  

 

Visites comentades: divendres 14 i 28 de juliol i dijous 14 i 21 de setembre

Aforament limitat (20 persones)

Cal inscripció prèvia (tel. 972 502 305 / infome@museuemporda.org)

Les visites s'iniciaran a dos quarts de set de la tarda al Museu de l'Empordà i continuaran a la Casa Empordà

 

Imatges

Newsletter


Subscriu-te al nostre newsletter.