Elements

Factoria Lúdica i de l'Enginy

Aquest any, la Factoria torna amb un munt de novetats!

 

Què és

És la marca creada per l’Ajuntament de Figueres per tal de fer visibles aquells projectes que tenen com a objectiu investigar, aglutinar o promoure el lleure de qualitat. Entenem que el lleure de qualitat és aquell que, a través del joc, facilita la socialització, millora l’aprenentatge, permet l’empatia i promou la convivència. El projecte de la Factoria lúdica i de l’enginy veu en el lleure de qualitat una eina de tranformació social i una possibilitat per a fer que els diversos actors que interactuen dins la ciutat (escoles, famílies, associacions, administració) trobin un recurs que els ajudi a teixir una xarxa de complicitats.

Per aquesta raó és un projecte transversal promogut des de l’Àrea de Serveis a les Persones i que compta amb mitjans dels serveis Educació, Joventut i Infància, i la complicitat de diversos professionals i associacions vinculats al món de l’educació, cosa que permet unificar criteris, oportunitats i recursos.

Què fa

Les activitats que es fan sota la marca Factoria lúdica i de l’enginy són gratuïtes, transversals, pensades des de la inclusió. Requereixen la participació activa de les persones que en són beneficiàries i engloben un ampli ventall que va des dels jocs de taula fins a la fabricació de robots, des de l’aparent simplicitat d’una ludoteca fins al disseny d’aplicacions per a mòbil.

A qui va destinada

Des del públic familiar fins a les associacions de lleure. Les escoles, els centres cívics, els joves, les associacions de veïns. És una marca al servei d’aquelles activitats que vulguin imprimir un segell de qualitat en el seu lleure.

 

Aquest Nadal...

Aquest Nadal la Factoria Lúdica i de l'Enginy es redimensiona per estar a l'alçada de les expectatives que va generar l'any passat. Tindrà una seu central i diverses subseus. Us n'anirem descobrint tota la informació de mica en mica. La trobareu actualitzada al web www.factorialudica.cat 

Imatges

Newsletter


Subscriu-te al nostre newsletter.