Elements

Festa del Joguet

AJORNADA, APLAZADA, REPORTÉ, POSTPONED

Trobada de joguets de col·lecció. Trens, nines, cotxes, titelles, avions, còmics, etc. Vine a gaudir de testimonis únics de la memòria història de tots els infants. La festa aplega expositors de Catalunya, de la resta de l’estat i de països com França, Holanda, Itàlia i Bèlgica.

Lloc de realització: Plaça Catalunya

Horari: de 9h a 18h

Data límit de presentació d'instàncies: 30 d'abril de 2020

En motiu del Reial Decret d'Estat d'Alarma, de 14 de març, el temps que quedava per exhaurir el termini de presentació d'instàncies per a poder participar com a expositor a la fira de Sant Jordi es comptarà a partir de l'endemà del Reial Decret de finalització de l'Estat d'Alarma.

Per poder participar és imprescindible presentar la sol·licitud en el Registre General de l’Ajuntament, Oficina Municipal d’Atenció al Ciutadà (OMAC). Es pot fer de forma telemàtica, de forma presencial o bé enviant la instància per correu postal a la següent adreça:

Ajuntament de Figueres - Oficina Municipal d'Atenció al Ciutadà (OMAC)
Av. Salvador Dalí, 107 (planta baixa)
17600 Figueres - Girona - Espanya

Per registrar-la telemàticament, s'ha d'accedir a la web de l'OMAC.

Enguany l'Ajuntament de Figueres no prestarà el servei de lloguer de taules, que de forma habitual s'havia fet en els darrers anys. És molt important que cadascú proveeixi les seves taules necessàries per a la Festa del Joguet.

 

Més informació:

Ajuntament de Figueres
Àrea de Promoció Econòmica - fires
c/ del Rec Arnau, 6 (antic Convent dels Caputxins)
tel. 972 67 42 61
promocioeconomica@figueres.org

Imatges

Newsletter


Subscriu-te al nostre newsletter.