• Home/
  • Elements/
  • FORMA’T I ASSESSORA’T EN NOVES TECNOLOGIES

Elements

FORMA’T I ASSESSORA’T EN NOVES TECNOLOGIES

Tallers dirigit a empresaris/àries i emprenedors/es per millorar els coneixements en noves tecnologies. DIVENDRES 15 DE JUNY DE 16H A 20H I DISSABTE DE 10H A 13H AL CENTRE INTEGRAT FERRAN SUNYER

PINDOLES I ASSESSORAMENTS EMPRESARIALS.

Tallers dirigits a empresaris i emprenedors que vulguin millorar les seves competències i coneixements en TIC i noves tecnologies de la comunicació.

DIVENDRES 15 (DE 16 A 20 H):

Business Intelligence

Millora el rendiment de la teva empresa mitjançant la gestió de dades de clients i de les vendes.

E-Commerce

Si vols posar en marxa una botiga online. Es parlarà sobre els diferents models, opcions i tendències, i el cost d'implantació.

Xarxes Socials

Descobriras el món de les xarxes socials: Facebook, Twitter, Instagram ... Aprèn com funcionen per a comunicar-se i quines condicions de seguretat són recomenables a tenir en compte.

DISSABTE 16 (10 A 13 H) :

Whatsapp Business i Instagram per empreses

Aplicacions que utilitzes cada dia i pot ser no coneixes la seva vessant empresarial i que representaran un valor per les teves transaccions comercials i empresarials.

Eines de google

Gmail, Google calendar, Google drive ... eines que faran més fàcil la gestió del teu projecte empresarial.

Assessoraments empresarials: Si vols que t'assessorin en  algunes d'aquestes píndoles individualment  de dillluns a dijous del 18 al 28 de juny i en hores convingudes. Els formadors t'oferiran 1 hora d'assessorament.

Imatges

Newsletter


Subscriu-te al nostre newsletter.