Elements

Horts urbans de la Closa Rasa

S'ha obert la convocatòria pública per a l'adjudicació de 26 parcel·les d'horts urbans al carrer Closa Rasa. Les persones interessades poden presentar la seva sol·licitud fins al 4 de desembre de 2017

Poden participar en aquesta convocatòria tres col·lectius:

  • Entitats sense ànim de lucre inscrites al registre d’entitats de Figueres. És necessari que entre les finalitats de l’entitat hi figurin les de naturalesa pedagògica, terapèutica o d’inserció social. Caldrà presentar un projecte de gestió per a promocionar el treball a l’hort.
  • Persones de 60 anys o més. No caldrà que aportin cap documentació.
  • Persones en situació d’atur, que estiguin inscrites al Servei d’Ocupació de Catalunya com a demandants d’ocupació. No s’haurà d’aportar cap documentació, l’Ajuntament ho comprovarà directament al SOC.

En concret, la convocatòria reserva 4 parcel·les a entitats sense ànim de lucre, 8 a persones majors de 60 anys i 14 parcel·les a persones en situació d’atur. Les llicències s'atorgaran per un període de 4 anys.

L'espai d'horts urbans té una superfície de 1.250 metres quadrats, està situat al carrer de la Closa Rasa, entre els barris de la Marca de l'Ham i de les Moragues. S'hi han habilitat 27 parcel·les d'uns 46 metres quadrats, un espai comunitari amb bancs, taules i lavabos, així com uns armaris individuals per guardar-hi les eines. Els horts es reguen amb aigua freàtica i cada parcel·la disposa d'un comptador de l'aigua consumida. Hi ha diversos espais destinats a la generació de compost, és a dir, adob d'origen vegetal.

Imatges

Newsletter


Subscriu-te al nostre newsletter.