Elements

Museu de la Tècnica de l'Empordà

El centre reuneix 16.000 peces representatives de la segona onada de la Revolució Indutrial però només una part, unes 3.000 peces, estan exposades.

Fa més de trenta anys, en Pere Padrosa va comprar la primera màquina d’escriure de la seva col·lecció. Tres dècades més tard, el Museu de la Tècnica de l’Empordà és una realitat. El 27 de juny de 2004 és va fer oficial la seva obertura. Hi trobem una part dels objectes adquirits durant aquests anys, a més de comptar amb un important fons de col·lecció. El fons del museu està format per més de setze mil peces representatives de la segona onada de la Revolució Industrial però nomès una petita part, unes tres mil peces, estan exposades.

El Museu de la Tècnica de l'Empordà és un espai de memòria per reviure i entendre el passat; un espai per a l'estudi de la tecnologia i dels canvis que es van portar a terme durant la Revolució Industrial. Les peces que s'hi exposen, fins fa pocs anys d'ús quotidià, són imprescindibles per estudiar i comprendre la història dels segles XIX i XX.

Adreça i contacte
C/Fossos, 12
17600 Figueres
972 508 820
mte@mte.cat

 

 

Imatges

Les peces que s'hi exposen, fins fa pocs anys d'ús quotidià, són imprescindibles per estudiar i comprendre la història dels segles XIX i XX.

Newsletter


Subscriu-te al nostre newsletter.