Elements

Nens en moviment

El programa nens en moviment és un programa d'educació multidisciplinar pel tractament del sobrepès i l'obesitat infantil que promou una alimentació normocalòrica i equilibrada, així com estils de vida saludables tant del nen com del seu entorn familiar.

Els centres d’atenció primària (CAP) tracten la part de les emocions i la nutrició i des del Servei d'Esports es durà a terme la part de promoció de l'hàbit de l'exercici físic a nivell general i mitjançant la pràctica de diferents disciplines esportives.

Els pilars del programa són l'alimentació, l'exercici físic i les emocions.

Va dirigit a nens i nenes de 3r, 4r i 5è de primària que podran venir derivats directament des dels CAP o bé es podran inscriure's directament al poliesportiu fins a completar les inscripcions previstes.

La quota per a participar a aquestes sessions dirigides serà de 20,00 € mensuals. Els participants derivats directament des dels CAP quedaran exempts del pagament de la quota.

El progrgama Nens en moviment per a la promoció de l'hàbit de l'activitat física i l'esport es realitza els dilluns i dimecres, de 18.00 a 19.00 h., al Complex esportiu municipal.

Imatges

Newsletter


Subscriu-te al nostre newsletter.