Elements

Pèrdua

Instruccions per omplir els formularis:

  • Ha d’omplir tots els camps amb els que pot accedir amb tabulador. Si no hi pot accedir vol dir que és un espai a omplir pel policia que rebi el formulari.
  • Amb la denúncia de pèrdua sempre s’ha d’adjuntar el formulari “llista d’objectes sostrets/perduts”.
  • En el camp “lloc específic” s’ha de descriure l’espai on creu que s’han produït els fets, per exemple: botiga, bar, restaurant, hotel, mercat setmanal, via pública ...
  • En el camp “circumstàncies del fet” ha d’explicar quan s’ha adonat que li mancava l’objecte de la seva propietat i quina és la darrera vegada que ha constatat que encara el tenia.Si no ho sap marqui la casella "desconegudes".

 

Amb aquests formularis es pretén facilitar el tràmit de denúncia dels fets que de manera més habitual les persones que transiten per la nostra ciutat precisen posar en coneixement de la policia. Es tracta de les denúncies per furt i per pèrdua d’objectes.

Des d’aquesta pàgina web es pot emplenar el formulari, imprimir-lo i adreçar-se a les dependències de la Guàrdia Urbana, on el policia que el rebi, un cop hagi comprovat les dades, el validarà, procedirà a informar-lo dels drets que gaudeix com a persona perjudicada i el segellarà. Aquest tràmit es pot fer en un breu espai de temps.

Important:

  • El formulari de denúncia no té cap validesa si no ha estat validat per la Guàrdia Urbana.
  • La persona que presenta el formulari ha de ser la mateixa que consta en les dades de denúncia.

Newsletter


Subscriu-te al nostre newsletter.