• Home/
  • Elements/
  • Pla Estratègic de transició energètica de Figueres

Elements

Pla Estratègic de transició energètica de Figueres

Amb els fons europeus de reactivació econòmica s'obren noves finestres d'oportunitat.

L'òptica empresarial és un element essencial per afrontar el procés de transició energètica a Figueres i la seva àrea urbana.  

Amb els fons europeus de reactivació econòmica s'obren noves finestres d'oportunitat que hem de saber aprofitar.

Així, doncs, és en aquest entorn més global on es planteja el Pla Estratègic de Transició Energètica sota el prisma de la promoció econòmica de Figueres.

Aquest es fa amb una clara vocació de poder exercir el lideratge i de dissenyar una estratègia en matèria de promoció econòmica del municipi, que tingui com a eix central el procés de transició energètica global al que estem destinats.

I en aquest procés es considera necessària la participació del teixit econòmic i empresarial del municipi, que - a part de ser un consumidor energètic important- és un agent clau en el procés de transició energètica.

S'adjunta el Pla Estratègic de Transició Energètica de Figueres, un document que ha de ser la guia pràctica per poder generar actuacions i prendre decisions des del consistori municipal, i que aquestes estiguin emmarcades en una estratègia de promoció econòmica de Figueres.

Newsletter


Subscriu-te al nostre newsletter.