• Home/
  • Elements/
  • Plataforma de comerç local en línia (marketplace)

Elements

Plataforma de comerç local en línia (marketplace)

Aquesta és una iniciativa de la Diputació de Girona. És una de les mesures incloses dins del Pla de Reactivació Econòmica Municipal impulsat des de l'Ajuntament de Figueres.

El projecte d'elaboració del Pla de Reactivació Econòmica de Figueres post COVID-19 compta amb el suport econòmic de la Diputació de Girona.

 

L’Ajuntament de Figueres s’ha sumat a la iniciativa de la  Diputació de Girona, que mitjançant el Servei de Promoció i Desenvolupament Econòmic Local, ja ha posat en funcionament la plataforma de comerç local en línia per a tots els municipis de la demarcació. Es tracta d’una de les accions impulsades per tal de dinamitzar el teixit econòmic a les comarques gironines i afrontar els efectes de la COVID-19.

 Aquesta acció s’emmarca dins del Pla de reactivació econòmica de l’Ajuntament de Figueres i es complementa amb la resta d’accions que s’han posat en marxa per tal de dinamitzar el comerç local en aquesta nova situació.

 L’objectiu d’aquest marketplace és incentivar el consum de proximitat i ajudar el petit comerç, el que ha patit d’una manera més directa les mesures de confinament de la població aplicades durant la crisi sanitària. Les botigues van estar un mes i mig tancades, fins que va iniciar-se la fase zero de la desescalada, a principis de maig.

Durant les últimes setmanes, s’ha fet una prova pilot en quatre municipis de diferent dimensió a la demarcació de Girona (Figueres, Hostalric, Llagostera i Vidreres), amb resultats molt positius, tant pel bon funcionament com per la introducció de dades per part dels establiments que hi han participat o pel suport que ha ofert el Servei de Promoció i Desenvolupament Econòmic Local de la Diputació.

Aquest sistema ofereix a comerciants i petits productors dels municipis la possibilitat d’oferir els seus productes a través d’aquesta plataforma en línia.

Aquesta eina ja està disponible.

Tant si tens un negoci al municipi de Figueres i vols promocionar-lo i/o vendre a través d'aquesta plataforma, com si ets un ciutadà que vol comprar en línia, clica aquí per accedir-hi.

Imatges

Newsletter


Subscriu-te al nostre newsletter.