Elements

Programa 30 Plus

Està adreçat a persones en situació d'atur i integra accions de formació i la posterior contractació subvencionada per les empreses del territori.

El Programa 30 Plus 2017 subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i el Servicio Público de Empleo Estatal i promogut per l’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Figueres està adreçat a persones en situació d'atur i integra accions de formació i la posterior contractació subvencionada. Aquest pretén afavorir la inserció laboral i millorar la seva ocupabilitat.

L'objectiu del Programa 30 Plus és dur a terme projectes que desenvolupin actuacions ocupacionals per afavorir la inserció laboral de les persones en situació d’atur de 30 anys i més grans  (preferentment les d’entre 30 i 45), amb baix nivell de formació, i proporcionar-los, entre d’altres recursos,  formació i competències necessàries per ocupar un determinat lloc de treball.

Inclou aquestes actuacions ocupacionals:

  • Prospecció i assessorament d’empreses de l’Alt Empordà.
  • Orientació i acompanyament en el procés de contractació i formació.
  • Formació vinculada a un contracte de treball i a les necessitats de la persona participant (durada mínima de 60 hores i un màxim de 150 hores, excepcionalment es podran fer més de 150 hores amb la finalitat d’obtenir un certificat de professionalitat)
  • Experiència professional mitjançant un contracte laboral (la durada del contracte subvencionat és d'un mínim de 6 mesos i un màxim de 9)

S'adreça a persones inscrites com a demandants d’ocupació no ocupades a les oficines de treball del SOC.

La contractació subvencionada dirigida a les empreses, s’estipula en el 100% del Salari Mínim Interprofessional (707,60€) o la part proporcional si és jornada parcial. Les persones contractades rebran el salari corresponent al contracte realitzat, en base al que estableix el conveni del sector o empresa.

Per la segona edició del Programa 30 Plus s’han demanat dues línies noves de llocs de treball: dependent/a de comerç i mosso/a de magatzem juntament amb la de soldador/a que va tenir molt èxit dins el sector d’empreses de la metal·lurgia en la darrera edició.

 “Aquest projecte està subvencionat pel Servei  Públic d’Ocupació de Catalunya i pel Servicio Público de Empleo Estatal en el marc del Programa 30 Plus, regulat per ORDRE TSF/284/2016, de 24 d’octubre.”

Imatges

Newsletter


Subscriu-te al nostre newsletter.