• Home/
  • Elements/
  • Programa CONSOLIDA’T d'impuls als nous negocis

Elements

Programa CONSOLIDA’T d'impuls als nous negocis

L’Oficina Empresa us informa que en col·laboració amb PIMEC - Micro, petita i mitjana empresa de Catalunya i subvencionat pel departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya, es posa a l’abast el nou PROGRAMA CONSOLIDA’T de suport a la consolidació, l’enfortiment i la reinvenció del treball autònom.

Aquest PROGRAMA té per objectiu l’assessorament personalitzat i la formació per a la millora de la gestió empresarial i està 100% subvencionat.

Està previst que hi participin 54 persones autònomes que seran assessorades per persones expertes fins el juny de 2021 i que rebran formació especialitzada en diverses matèries. Cal afegir que la majoria de les activitats previstes en el programa es realitzaran en modalitat virtual.

Els participants interessats en el projecte han de complir els següents requisits:

-Persones treballadores autònomes pròpiament dites o econòmicament dependents (TRADE).

-Persones treballadores autònomes societàries integrades en una societat civil privada, una comunitat de béns o societat limitada, sempre que no tingui més de 4 persones contractades ni una facturació superior a 500.000€ anuals.

-Persones treballadores autònomes que hagin cessat en la seva activitat i vulguin dur a terme un nou projecte de treball autònom.

Es duran a terme 6 sessions d’acompanyament per part de consultors que, juntament amb l’autònom, faran una anàlisi de la situació actual del negoci o projecte, identificaran els recursos necessaris, elaboraran un pla d’acció i en faran el seguiment.

Algunes de les píndoles formatives en aspectes clau de la gestió empresarial que es realitzaran dins del programa són:  Introducció a la gestió de l’activitat econòmica (5 hores), La gestió comercial i l’atenció al client (15 hores), La gestió eficaç del temps (5 hores), Elaboració de pressupostos i gestió econòmica (10 hores), Networking: treball en xarxa (10 hores), Creixement personal (5 hores), Comunicació (10 hores), Aspectes jurídics i documentals de l’activitat (15 hores) i Màrqueting digital (5 hores).

Per a més informació a oficinaempresa@figueres.org i al 972 67 42 61.

 

Imatges

Newsletter


Subscriu-te al nostre newsletter.