• Home/
  • Elements/
  • PROGRAMA CONSOLIDA’T de suport a la consolidació, l’enfortiment i la reinvenció del treball autònom

Elements

PROGRAMA CONSOLIDA’T de suport a la consolidació, l’enfortiment i la reinvenció del treball autònom

L’Oficina Empresa us informa que en col·laboració amb PIMEC - Micro, petita i mitjana empresa de Catalunya i subvencionat pel departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya, es posa a l’abast el nou PROGRAMA CONSOLIDA’T 2021.

El col·lectiu d’autònoms és clau i característic de l'activitat econòmica.

Per aquest motiu, des de PIMEC i subvencionat pel departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya, es posa a l'abast el PROGRAMA CONSOLIDA’T de suport a la consolidació, l’enfortiment i la reinvenció del treball autònom.

Aquest  PROGRAMA té per objectiu l’assessorament personalitzat  i la formació per a la millora de la gestió empresarial. Està previst que hi participin 98 persones autònomes que seran assessorades per persones expertes fins a l'octubre del 2021 i que rebran formació especialitzada en diferents matèries. Cal afegir que la majoria de les activitats previstes en el PROGRAMA es realitzaran en modalitat virtual, a través del Campus Virtual.

Els destinataris del projecte han de complir els següents requisits:

  • Persones treballadores autònomes pròpiament dites o econòmicament dependents (TRADE).
  • Persones treballadores autònomes societàries integrades en una societat civil privada, una comunitat de béns o societat limitada, sempre que no tingui més de 4 persones contractades ni una facturació superior a 500.000€ anuals.
  • Persones treballadores autònomes que hagin cessat en la seva activitat i vulguin dur a terme un nou projecte de treball autònom.

 

Per més informació a oficinaempresa@figueres.org o al 972 67 42 61.

Imatges

Newsletter


Subscriu-te al nostre newsletter.