• Home/
  • Elements/
  • Programa d'agents d'ocupació i desenvolupament local (AODL)

Elements

Programa d'agents d'ocupació i desenvolupament local (AODL)

L'objectiu és dinamitzar, promoure i executar, en col·laboració amb altres sectors del territori tant públics com privats, polítiques que afavoreixen la promoció econòmica del territori.

L’Ajuntament de Figueres, conjuntament amb altres ens de la comarca, va dur a terme l’elaboració del Pla Estratègic en l’àmbit del desenvolupament econòmic local i l’ocupació a l’Alt Empordà (PEAE).

L’Àrea de Promoció Econòmica, seguint les línies estratègiques marcades pel PEAE, desenvolupa diverses accions que es financen amb fons propis i subvencions.

L’any 2019, en l’àmbit del desenvolupament econòmic local, l’Ajuntament de Figueres disposa de les següents subvencions per a la contractació de tècnics Agents d’Ocupació i Desenvolupament Local (AODL):

Una subvenció per a la contractació d’un tècnic AODL de Desenvolupament Territorial de l’Empordà (expedient G-024/18-01) en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya, que compta amb el cofinançament del Ministerio de Trabajo, Migraciones y Seguridad Social-Servicio Público de Empleo Estatal.

Una subvenció per a la contractació d'un tècnic AODL de l'Observatori Socioeconòmic i de Participació Ciutadana (expedient G-024/18-02) en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya, que compta amb el cofinançament del Ministerio de Trabajo, Migraciones y Seguridad Social-Servicio Público de Empleo Estatal.

Una subvenció per a la contractació d'un tècnic AODL de Prospecció Empresarial (expedient G-024/18-03) en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya, que compta amb el cofinançament del Ministerio de Trabajo, Migraciones y Seguridad Social-Servicio Público de Empleo Estatal.

Una subvenció per a la contractació d’un tècnic AODL de Competitivitat Territorial (expedient G-024/18-04) en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya, que compta amb el cofinançament del Ministerio de Trabajo, Migraciones y Seguridad Social-Servicio Público de Empleo Estatal.

Una subvenció per a la contractació d’un tècnic AODL de Dinamització del Sector Agroalimentari (expedient G-018/18-01) en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya, que compta amb el cofinançament del Ministerio de Trabajo, Migraciones y Seguridad Social-Servicio Público de Empleo Estatal.

El Programa d’Agents d’Ocupació i Desenvolupament Local (AODL), convocatòria 2018, està regulat per l’Ordre TSF/123/2018, de 24 de juliol, i per la Resolució TSF/1868/2018, de 25 de juliol.

Imatges

Newsletter


Subscriu-te al nostre newsletter.