• Home/
  • Elements/
  • Programa d'agents d'ocupació i desenvolupament local (AODL)

Elements

Programa d'agents d'ocupació i desenvolupament local (AODL)

L'objectiu és dinamitzar, promoure i executar, en col·laboració amb altres sectors del territori tant públics com privats, polítiques que afavoreixin la promoció econòmica del territori.

 

L’Ajuntament de Figueres, conjuntament amb altres ens de la comarca, va dur a terme l’elaboració del Pla Estratègic en l’àmbit del desenvolupament econòmic local i l’ocupació a l’Alt Empordà (PEAE).

L’Àrea de Promoció Econòmica, seguint les línies estratègiques marcades pel PEAE, desenvolupa diverses accions que es financen amb fons propis i subvencions.

L’any 2020, en l’àmbit del desenvolupament econòmic local, l’Ajuntament de Figueres disposa de les següents subvencions per a la contractació de tècnics Agents d’Ocupació i Desenvolupament Local (AODL):

Una subvenció per a la contractació d'un tècnic AODL de l'Observatori Socioeconòmic i de Participació Ciutadana (expedient G-011/19-01) en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local. Aquesta acció compta amb el cofinançament del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya, el Ministerio de Trabajo, Migraciones y Seguridad Social – Servicio Público de Empleo Estatal i el Fons Social Europeu.

Una subvenció per a la contractació d'un tècnic AODL de Prospecció Empresarial (expedient G-011/19-02) en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local. Aquesta acció compta amb el cofinançament del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya, el Ministerio de Trabajo, Migraciones y Seguridad Social – Servicio Público de Empleo Estatal i el Fons Social Europeu.

Una subvenció per a la contractació d’un tècnic AODL de Competitivitat Territorial (expedient G-011/19-03) en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local. Aquesta acció compta amb el cofinançament del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya, el Ministerio de Trabajo, Migraciones y Seguridad Social – Servicio Público de Empleo Estatal i el Fons Social Europeu.

Una subvenció per a la contractació d’un tècnic AODL de Dinamització del Sector Agroalimentari (expedient G-011/19-04) en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local. Aquesta acció compta amb el cofinançament del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya, el Ministerio de Trabajo, Migraciones y Seguridad Social – Servicio Público de Empleo Estatal i el Fons Social Europeu.

 

 

El Programa d’Agents d’Ocupació i Desenvolupament Local (AODL), convocatòria 2019, està regulat per l’Ordre TSF/123/2018, de 24 de juliol, modificada per l'Ordre TSF/134/2019, de 10 de juliol; i per la Resolució TSF/2219/2019, de 26 de juliol, i la Resolució TSF/2233/2019, de 6 d'agost.

 

 

Imatges

Newsletter


Subscriu-te al nostre newsletter.