Elements

Programa Escacs a les Aules

Des de l’Ajuntament de Figueres oferim la possibilitat a les escoles, de realitzar el programa "Escacs a les aules” que es durà a terme conjuntament amb els mestres del Club Escacs Figueres.
 
El programa consisteix en desenvolupar quatre sessions, en horari lectiu, dirigides a alumnes de 2n de primària. La periodicitat d’aquestes sessions es coordina directament amb els mestres del club i es poden programar durant quatre dies seguits o un dia o dos per setmana.
L’horari de les sessions poden ser tant al matí, com a la tarda. 
 
L' Eurocambra subratlla els efectes beneficiosos dels escacs, que contribueix a millorar la concentració, la paciència i la persistència dels nens i destaca que pot ajudar-los a desenvolupar el sentit de la creativitat, la intuïció, la memòria i les competències tant analítiques com de presa de decisions.
 
A més agrega que els escacs ensenya valors com la determinació, la motivació i l’esportivitat i és accessible per als nens de qualsevol grup social, per la qual cosa pot servir per millorar la cohesió social i contribuir a objectius polítics com la integració, la lluita contra la discriminació, la reducció de les taxes de delinqüència i, fins i tot, el combat contra diferents addiccions.

Imatges

Newsletter


Subscriu-te al nostre newsletter.