• Home/
  • Elements/
  • S'obre el termini per demanar la subvenció per utilitzar els despatxos de la incubadora d'empreses

Elements

S'obre el termini per demanar la subvenció per utilitzar els despatxos de la incubadora d'empreses

Ja es poden presentar les sol·licituds per optar a la subvenció per a la utilització temporal dels despatxos disponibles a la Incubadora Vertical d’Empreses de l’Ajuntament de Figueres. El termini per presentar les sol·licituds és del 20 de maig al 17 de juny de 2022.

La finalitat de la convocatòria és fomentar la creació d'empreses al territori en sectors emergents i generadors d'ocupació, en concret d'empreses amb un alt component de TIC adreçades als principals sectors econòmics del territori (turisme, gastronomia, enoturisme, agroalimentari, cultura...), i impulsar i facilitar la iniciativa emprenedora a la ciutat de Figueres.

Per sol·licitar la subvenció podeu fer-ho mitjançant la instància que trobareu al següent enllaç:

http://omacw.figueres.org:8085/portal/ebusiness/omac/publico/noticias.html?uri=/omac/modules/news/news_0022.html

A continuació us podeu descarregar les bases i la convocatòria de la subvenció i el model de declaració responsable.

 

L’operació “Cooperativa 2.0 i incubadora vertical per al foment de la competitivitat empresarial a l’Alt Empordà” (Operació GO03-001934) està inclosa en el Projecte d’Especialització i Competitivitat Territorial (PECT) “Girona, ecosistema innovador”, liderat per la Diputació de Girona.

Aquesta acció està cofinançada per la Unió Europea a través del Fons Europeu de Desenvolupament Regional, en el marc del Programa Operatiu FEDER de Catalunya 2014-2020, en un 50% de la despesa elegible, i en un 25% per la Diputació de Girona.

Imatges

Newsletter


Subscriu-te al nostre newsletter.