Elements

Sala La Cate

L'edifici de la Catequística -coneguda popularment com "La Cate"- acull una sala amb una capacitat de 288 localitats, més 4 per a minusvàlids, on es representen espectacles teatrals de petit i mitjà format.

El 1931 van començar  les obres de construcció de l'edifici del Patronat de la Catequística i l'octubre de 1932 es va inaugurar la sala d'espectacles. El teatre de La Cate ha acollit durant molts d'anys i amb els seus alts i baixos, a grups i entitats teatrals i podríem dir que ha estat el bressol del teatre de casa nostra.  La Cate ha estat l'escenari d'on ha sortit la majoria de gent de casa nostra que  d'una manera o altra,  està vinculada al mon del teatre figuerenc.

Actualment i amb la reforma feta el 2011, a Sala La Cate es converteix amb el complement  perfecte del Teatre El Jardí, ja que el seu aforament d'aproximadament 300 localitats, el fa un espai més que profitós per espectacles de petit i mitjà format.

Un conveni entre l'Ajuntament de Figueres i El Patronat de la Catequística -enitat que gestiona l'edifici- fa possible que la direcció i gestió d'aquest espai escènic sigui municipal al igual que el Teatre Municipal El Jardí.

Venda d’entrades

Anticipada per internet: www.figueresaescena.com

Presencial: Taquilla del Teatre el Jardí. Dijous de 19 a 21 hores i dues hores abans de l’inici de cada espectacle.

Adreça

Ronda Rector Aroles, 4 – 17600 Figueres
Tel. 972.678.496
Horari: De dilluns a divendres de 19h – 21h.
Correu electrònic: secretarialacate@gmail.com

Imatges

Newsletter


Subscriu-te al nostre newsletter.