• Home/
  • Elements/
  • Servei Municipal d'Informació i Orientació (SMIO)

Elements

Servei Municipal d'Informació i Orientació (SMIO)

El Servei Municipal d'Orientació i Informació per a l'Ocupació (SMIO) és un servei públic i gratuït que l'Ajuntament posa a disposició a les persones que busquen feina o que volen canviar la seva situació professional oferint informació, assessorament i orientació amb l'objectiu de millorar l'ocupació, la formació i facilitar la inserció laboral.

El Servei també disposta d'un tauler d'ofertes de feina per a empreses que cerquen personal per cobrir llocs de treball que es difonen a través de la nostra web i xarxes socials.

Què t'ofereix l'SMIO ?

Orientació per a la recerca de feina per definir el vostre objectiu professional i estratègies per aconseguir-ho. Us facilitem eines per que pugueu trobar la feina més adequada al vostre perfil a través d’accions individuals i grupals.

Per a les accions individuals cal demanar cita prèvia.

Per a les accions en grup és necessari inscriure's prèviament.

-Què he de fer per buscar feina?

- Vols millorar el CV?

- Tinc una entrevista de feina, com la preparo?

Formació adreçada tant a persones en actiu com en situació d'atur 

http://ca.figueres.cat/la-ciutat/promocio-economica/formacio/

http://ca.figueres.cat/ajuntament/atencio-al-ciutada/informacio-sobre-el-coronavirus/recursos-per-a-l-ocupacio-i-la-formacio-22611/

D'acord amb el Reial Decret 463/2020, de 14 de març, pel que es declara l'estat d'alarma per a la gestió de la situació de crisi sanitària ocasionada pel COVID-19, el Reial Decret-llei 8/2020, de 17 de març, de mesures urgents extraordinàries per a fer front a l'impacte econòmic i social del COVID-19, i el Decret Llei 7/2020, de 17 de març, de mesures urgents en matèria de contractació pública, de salut i gestió de residus sanitaris, de transparència, de transport públic i en matèria tributària i econòmica, així com les respectives modificacions i normativa complementària, queda suspesa tota l'atenció directe i activitat grupal.

Podeu demanar informació, demanar cita per accions individuals o inscriure’s en accions grupals al telèfon 972674261 o presencialment a l’àrea de promoció econòmica situada al carrer Rec Arnau, 6 de Figueres. També podeu contactar amb nosaltres al mail: smio@figueres.org Tota l’atenció individualitzada es realitzarà telemàticament (via telèfon, mail, videotrucada o videoconferència) mentre duri l’estat d’alarma. Les accions grupals queden suspeses fins a nou avís, les persones interessades poden contactar telefònicament o via mail per ser informades de les noves dates.

 

Àrea de Promoció Econòmica - SMIO

c/ del Rec Arnau, 6 (antic Convent dels Caputxins)

tel. 972 67 42 61

smio@figueres.org

 

Newsletter


Subscriu-te al nostre newsletter.