Elements

Targeta T+65

La targeta que et facilita l'accés als serveis

L’Ajuntament de Figueres ha presentat la T+65, una targeta destinada a la població figuerenca de 65 o més anys que els permet gaudir d’avantatges, descomptes i promocions en diversos establiments i entitats de la ciutat.

Destinataris

Figuerencs i figuerenques que tinguin 65 anys o més.

Què ofereix?

La T+65 és d’ús personal i intransferible, ofereix els avantatges, els descomptes i les promocions següents:

Patronat de la Catequística - La Cate Preus reduïts en les sessions del cicle de "cinema clàssic" que tindran lloc d´octubre a juny el 1r i 3r diumenge de cada mes.

Associació Empordà-Ball. Descomptes en el preu de l’entrada al ball+berear que organitza l’Associació Empordà-Ball al Molí de l’Anguila els diumenges, a les 18.00 h. 

Casino Menestral Figuerenc - (c. Poeta Marquina, 2) Matrícula gratuïta en tots els cursos i cursets que organitza l’entitat.Altres descomptes i promocions en activitats i espectacles que es portaran a cap durant l’any.

Setmanari de l’Alt Empordà - Obsequi d’una ampolla de vi per als subscriptors del Setmanari que portin un nou subscriptor o per als nous subscriptors més grans de 65 anys.

Agència de viatges Tourist Club 65 - (c. Nou, 147-149) Descompte d’un 3% en qualsevol sortida-excursió de més de 400 € per persona, aplicable en la pròxima reserva també d’un import mínim de 400 € (descompte no acumulable).

Comerç Figueres Associació - Participació en el sorteig d’un "Premi Comerç Figueres Mensual" amb la presentació de la T+65, juntament amb el corresponent tiquet de compra d’un dels comerços associats, a les oficines de l’Associació Comerç Figueres (pl. del Sol, s/n).

Meca Màster ensenyament - (c/ Sant llatzer, 33, T. 972673409, www.academiamecamaster.com) Inscripció gratuïta per a tots els cursos.

Com utilitzar-la

Per gaudir dels avantatges, descomptes i promocions que ofereix la targeta, cal presentar-la conjuntament amb el DNI. Periòdicament rebreu informació sobre els nous establiments serveis o entitats que s’hi adhereixin.

Els usuaris de la targeta T+65 la rebran directament al seu domicili.

Els descomptes i promocions els marcarà cada comerç o entitat i poden canviar d´una any a l´altra. Cal consultar-los.

Podeu trobar informació actualitzada aquí

Imatges

Newsletter


Subscriu-te al nostre newsletter.