Gent gran

Fira per la Gent Gran 2019

Aquesta és ja la 7a Fira per la Gent Gran (Del 20 al 26 de maig de 2019)

42 entitats participaran en la Fira per la Gent Gran d'enguany que s' inicia el dilluns 20 de maig i s' allarga fins el dia 26.

Un total de 35 activitats que es portaran a terme durant tots els dies de la setmana.

La Fira s' organitza conjuntament entre l'Àrea de Fires i Mercats, el Servei de Benestar Social i el Consell Municipal de la Gent Gran.

Les activitats programades comencen el dilluns 20 de maig i hi ha propostes per a cada dia de la setmana, però el punt culminant tindrà lloc el dissabte 25 i el diumenge 26.

El dissabte amb la fira d' entitats i cantada de corals que es farà a la Plaça Catalunya a partir de les 11h i fins a les 13h. A  la tarda a la Rambla a les 18h ballaran les escoles de dansa i a les 20h serà l' hora del Fira Show de la Gent Gran.

El diumenge, com ja és tradició, es posarà el punt final a la 7a edició de la Fira, a la plaça Catalunya amb una audició de sardanes al matí, amb la cobla Palafolls, un dinar popular (*) i a partir de les 16h ball de tarda amb l' orquestra Boggie Wooggie.


La Fira de la Gent Gran és una proposta totalment consolidada, que a més aposta, any rere any, per dotar la ciutat d'un espai on la gent gran pugui mostrar a la resta de la ciutadania les múltiples activitats que duen a terme al llarg de l'any, i promoure el respecte vers la gent gran, entenent aquest col•lectiu com una peça clau dins de la idea de família.

(*) per apuntar-se al dinar popular (11 euros) cal anar al Casal Cívic Figueres-L' Empordà (antic casal de la gent gran) c/ Joan Subias s/n T. 972510511 amb la Sra. Rosa Lloveras

Vídeos

Informació relacionada

Newsletter


Subscriu-te al nostre newsletter.