Gent gran

Fira per la Gent Gran

Aquesta és ja la 6a Fira per la Gent gran dies 25,26 i 27 de maig de 2018

41 entitats i 13 expositors participaran en l'esdeveniment. Les jornades, que s'organitzen conjuntament des de l'Àrea de Fires i Mercats i la Regidoria de Gent Gran, arriben a la 5a edició amb un premi al reconeixement de Bones Pràctiques dels Governs Locals de Catalunya (BBP)

L'Ajuntament de Figueres ha presentat aquest matí el programa de la Fira de la Gent Gran, que se celebrarà els dies 25,26 i 27 de maig , amb la participació de 41 entitats col•laboradores, 13 expositors i amb un programa amb més de 40 activitats. Les jornades, que s'organitzen conjuntament des de l'Àrea de Fires i Mercats i la Regidoria de Gent Gran, arriben a la 6a edició amb un premi al reconeixement de Bones Pràctiques dels Governs Locals de Catalunya (BBP) atorgat per la Federació de Municipis de Catalunya i la Fundació Carles Pi i Sunyer d'Estudis Autonòmics i Locals.

El diumenge, com ja és tradició, es posarà el punt final a la 6a edició de la Fira  a la plaça Catalunya amb una audició de sardanes al matí, amb la cobla Palafolls, un dinar popular i, a partir de les 4, un ball de tarda amb l’orquestra Gerunda.
El regidor de Fires i Mercats, Jordi Masquef, assegura que la Fira de la Gent Gran és una proposta totalment consolidada, que a més enguany ha rebut la distinció de Bones Pràctiques per ser un esdeveniment innovador, de qualitat i de referència, i destaca l'èxit de la fórmula de treball de la fira, en què s'implica la gent gran en l'organització de l'esdeveniment. 

La regidora de Gent Gran, Dolors Pujol, afirma que la fira aposta, any rere any, per dotar la ciutat d'un espai on la gent gran pugui mostrar a la resta de la ciutadania les múltiples activitats que duen a terme al llarg de l'any, i promoure el respecte vers la gent gran, entenent aquest col•lectiu com una peça clau dins de la idea de família.

Imatges

Newsletter


Subscriu-te al nostre newsletter.