• Home/
  • La ciutat/
  • Benestar Social/
  • Immigració/
  • Xerrada en el Centre Cívic Creu de la Mà: Inspiració creació, fotografia: descobreix el procés darrera d'una fotografia artística o creativa

Immigració

Xerrada en el Centre Cívic Creu de la Mà: Inspiració creació, fotografia: descobreix el procés darrera d'una fotografia artística o creativa

Activitat 29/03/2019

A càrrec de Mònica Quintana, fotografa. Combina els seus projectes artístics amb la seva tasca enfocada a la fotografía familiar.

Xerrada sobre fotografia: inspiració, creació, fotografia. Descobreix el procés darrera d'una fotografia artística o creativa.

A càrrec de Mònica Quintana.
 
Divendres, 29 de març a les 19.30 h
 
Entrada Gratuïta. Places limitades segons aforament.
 
Lloc: Centre Cívic  Creu de la Mà
 
 
Per a més informació i inscripció:
 
972 67 85 96 – ccreudelama@figueres.org
 

La fotografia creativa es pot fer amb elements senzills, quasi sense inversió. Només cal tenir passió i ganes d’experimentar, un puntet de bogeria i molta il·lusió. En aquesta xerrada la fotògrafa  et portarà a través del seu procés creatiu per veure com algunes de les imatges més impactants que ha creat ella mateixa són en realitat ben senzilles de fer i moltes les pots fer un mateix a la sala de casa seva sense necessitat de grans equips fotogràfics ni d’il·luminació. Ensenyarà alguns dels secrets (que no ho són tant) darrera les fotografies i com s’aconsegueix, amb tècniques a vegades ben senzilles, l’efecte pictòric que busca l’artista. En aquest espai Mònica Quintana intentarà obrir-nos la curiositat per gaudir cadascú de la fotografia creativa.

Imatges

Informació relacionada

Newsletter


Subscriu-te al nostre newsletter.