Servei d'informació i atenció a les dones (SIAD)

XVI Premi 8 de Març M. Rosa Ymbert 2022 per a estudiants d'ensenyament secundari curs 2021-2022

Premi 8 de març M. Rosa Ymbert contra la desigualtat de gènere per a estudiants de 3r i 4rt d' ESO de l'Alt Empordà.

CURS 2021-2022

L’Ajuntament de Figueres convoca el Premi 8 de marçMaria Rosa Ymbert, adreçat als estudiants del curs 2021-2022 matriculats als centres d’ensenyament secundari de la comarca de l'Alt Empordà en segon cicle d'ESO (3r. i 4rt.)

El treball presentat ha de tractar sobre les desigualtats de gènere.

S'estableixen dues categories:

CATEGORIA PLÀSTICA: dibuix, pintura, collage o foto. Es valorarà la creativitat i originalitat, la idea i la autoria, la tècnica i l'execució, l'adequació a la temàtica.

CATEGORIA LITERÀRIA: relat breu de 250 paraules màxim en català o castellà, presentat a Arial tamany 12 i a doble espai. Es valorarà la creativat i originalitat, la autoria i la idea, la correció gramatical i ortogràfica, l'adequació a la temàtica.

Per participar en aquest Premi s'ha de presentar: la sol·licitud que acompanya aquestes bases; un sobre tancat on s'indicaran les dades de l'autor-a (nom i cognom, adreça postal, telèfon de contacte, adreça electrònica, centre on s'està matriculat/da); i

-Per a la categoria plàstica, l'obra original, exclusiva i anònima (o pseudònim), i també una còpia en una memòria USB en format JPG.

-Per a la categoria literària, el relat breu anònim (o pseudònim) i també una còpia en una memòria USB en format PDF

 

 

Imatges

  • cartell
    cartell

Informació relacionada

Newsletter


Subscriu-te al nostre newsletter.