Figueres, Capital de la Sardana 2017

Figueres és Capital de la Sardana el 2017. La ciutat exercirà aquest paper amb un programa basat en la commemoració del bicentenari del naixement del músic figuerenc i creador de la sardana moderna, Pep Ventura, que omplirà la ciutat de sardanes i música d'arrel popular durant un any. 

La celebració de l'efemèride té com a objectius posar en valor la rellevància social i patrimonial de la ciutat en la història de la sardana, projectar Figueres i l'Empordà com a epicentre de la dansa nacional, ampliar la difusió i el prestigi social de la sardana, recuperar i ampliar el públic sardanista, i reivindicar la vida i l'obra d'un músic rellevant per a la ciutat.

El programa d'activitats i esdeveniments previst és fruit del treball conjunt de les tres institucions promotores de la capital de la sardana: la Confederació Sardanista de Catalunya, el Foment de la Sardana Pep Ventura i l'Ajuntament de la ciutat, i potencia les activitats del propi Foment, vincula l'agenda municipal amb la celebració sardanista, i incentiva activitats diverses lligades al món de la sardana.

Consulta tota la informació, notícies i agenda d'actes a www.capitaldelasardana.cat

Agenda Capital de la Sardana


Notícies Capital de la Sardana


Newsletter


Subscriu-te al nostre newsletter.