Cultura

L'Acústica fa 18 anys

29/08/2019

Artistes com Fangoria, La Pegatina, Dorian, l'Elèctrica Dharma, Buhos, Zoo, Oques Grasses o El Petit de Cal Eril actuaran a Figueres del 29 d'agost a l'1 de setembre

L’Acústica de Figueres, el termòmetre musical del país, el festival estratègic de pop-rock que atorga la Generalitat de Catalunya, es durà a terme del 29 d’agost al 1 de setembre.
 
Els 108.000 assistents de la passada edició posicionen l’Acústica al pòdium dels grans festivals del país. Només superat en xifra d’espectadors pel Primavera Sound i el Sónar.
 
 L’aposta sense complexos pels artistes del país, amb una oferta que combina els artistes consolidats amb els de més d’actualitat o els emergents que el festival sempre ha donat suport; demostra que l’aposta per la música del país és garantia d’èxit tant per l’Acústica des de sempre, com per altres esdeveniments que s’hi han inspirat posteriorment.
 
L’Acústica és un dels pocs festivals urbans que existeixen al principat. En molt pocs metres quadrats es concentren fins a nou espais: quatre espais escènics, un market, l’Acústica Club, dues zones de food trucks, una fira del disc i la walk street. Hi ha tanta activitat i està tan ben comunicada, que en només tres dies, l’espectador pot descobrir el bo i millor de l’escena musical catalana de la temporada i, alhora, passejar per un festival que s’integra perfectament al centre urbà de la ciutat.

Trobareu tota la informació a www.festivalacustica.cat

Imatges

Newsletter


Subscriu-te al nostre newsletter.