Escolarització

Preinscripció 2020-2021

05/04/2018

INFORMACIÓ GENERAL SOBRE LA MATRÍCULA VIVA PER AL CURS 2020-2021. ENSENYAMENTS DE SEGON CICLE D'EDUCACIÓ INFANTIL, EDUCACIÓ PRIMÀRIA I EDUCACIÓ SECUNDÀRIA OBLIGATÒRIA (ESO)

La preinscripció escolar per l'educació infantil, primària i ESO 

Noves sol·licituds de preinscripció

Documentació identificativa

La sol·licitud s'ha d'enviar per correu electrònic, en tots els casos, acompanyat dels documents escanejats o fotografiats següents: 

 El llibre de família o altres documents relatius a la filiació. Si l'alumne o alumna està en situació d'acolliment, la resolució d'acolliment del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies.

  • El DNI de la persona sol·licitant (pare, mare, tutor/a o guardador/a de fet) o, si el sol·licitant és estranger, de la targeta de residència on consta el NIE o el passaport. Si es tracta d'estrangers comunitaris, document d'identitat del país d'origen.
  • El DNI de l'alumne o alumna major de 14 anys o si té DNI tot i ser menor de 14 anys.

  

Caldrà presentar la sol·licitud de preinscripció telemàticament a través del correu: oficinaescolaritzacio@clerchinicolau.com

 

Per a qualsevol altre consulta podeu contactar amb l'Oficina Municipal d'Escolarització (OME) al Tel: 972503952 en horari de 9:30h a 12:30h

 
OFICINA MUNICIPAL D'ESCOLARITZACIÓ (OME)
Fundació Clerch i Nicolau
C/ Nou, 53
Guia de centres educatius: AQUÍ 
 
 
Guia d'orientacions per a triar escola: AQUÍ
 
 
 

Newsletter


Subscriu-te al nostre newsletter.