• Home/
  • La ciutat/
  • Educació/
  • L'Ajuntament de Figueres presenta una trentena d'activitats del programa

Educació

L'Ajuntament de Figueres presenta una trentena d'activitats del programa

Notícia 19/12/2019

Es desenvoluparan activitats lúdiques i festives en 17 punts de la ciutat en col·laboració de les associacions de veïns de Figueres

L'Ajuntament de Figueres, a través del Servei d'Acció Cívica i Drets Civils, ha previst més d'una trentena d'activitats dins del programa "Nadal als barris", una iniciativa que vol fomentar la realització d'activitats nadalenques de temàtica lúdica i festiva del 27 al 30 de desembre.

Respecte a les propostes incloses dins del programa "Nadal als barris", es preveu la celebració de diferents espais de jocs i tallers de temàtica vinculada amb el nadal, la tecnologia i la gastronomia, entre d'altres. A més, la programació preveu quatre espectacles familiars per a cadascuna de les jornades del "Nadal als barris".

Un dels altres elements rellevants de la programació seran els "espais nadons", una proposta pensada per al públic més petit i que vol posar a la seva disposició elements de manipulació, experimentació i joc pensants per a nens d'1 a 4 anys.

Les activitats es realitzaran en horari de matins i tardes i es repartiran entre el teatre del Bon Pastor i els centres cívics Joaquim Xirau i Creu de la Mà, així com a les diferents seus de les associacions de veïns participants. Enguany, a més, s'incorporà a la programació l'Antic Convent dels Caputxins.

El regidor d'Acció Cívica i Barris, Pere Casellas, ha destacat que "aquests dies Figueres s'omple d'activitats de Nadal i des de l'Ajuntament, amb col·laboració amb les associacions de veïns, volem estendre la programació nadalenca als barris com a mecanisme de cohesió i vertebració".

Imatges

Newsletter


Subscriu-te al nostre newsletter.