• Home/
  • La ciutat/
  • Educació/
  • L’Ajuntament impulsa el programa Figueres Forma’t

Educació

L’Ajuntament impulsa el programa Figueres Forma’t

Notícia 19/03/2015

L’àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Figueres ha creat el projecte Figueres Forma’t, un programa que ofereix ajuts econòmics per a les empreses que contractin persones dins l’àmbit de l’atenció al client.

Aquesta iniciativa neix amb la complicitat del teixit empresarial del territori i les subvencions són de 1.260 euros per a contractes d’una durada mínima de tres mesos.

El programa Figueres Forma’t inclou, a banda dels ajuts econòmics, formació de 80 hores d’atenció al client amb francès i pràctiques de dues setmanes prèvies a la contractació. El perfil de les persones que hi poden accedir és el de desocupats majors de 30 anys que tinguin un mínim de tres anys d’experiència dins el sector.

El primer tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Figueres, Manel Toro, explica que “la nostra insistència serà contundent: no deixarem de posar a l'abast dels nostres desocupats les eines que els permetin sortir d'aquesta situació, formar-se i accedir al mercat de treball”. Dins aquesta dinàmica, el projecte Figueres Forma't, destaca una proposta per formar persones majors de 30 d’anys dins l’àmbit de l’atenció al client amb francès, amb l’objectiu que puguin accedir a un elevat ventall de llocs de treball com dependents, comercials, operaris o telefonistes.

Figueres i àrea urbana
Les empreses que vulguin accedir a la subvenció han de ser de Figueres o de la seva àrea urbana. Aquesta delimitació inclou Avinyonet de Puigventós, Borrassà, Cabanes, El Far d’Empordà, Fortià, Llers, Navata, Ordis, Peralada, Pont de Molins, Santa Llogaia d’Àlguema, Vilabertran, Vilafant, Vilamalla, Vilanant i Vila-sacra. El termini per demanar l’ajut finalitza el 30 de maig i els contractes s’han d’iniciar, com a data màxima, el 2 de juny. Tothom que estigui interessat es pot adreçar a l’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Figueres a través del telèfon 972 67 42 61 o del correu electrònic smio@figueres.org.

 

Imatges

Newsletter


Subscriu-te al nostre newsletter.