• Home/
  • La ciutat/
  • Educació/
  • Un total de 333 persones es presenten a la borsa de treball de Fisersa Ecoserveis

Educació

Un total de 333 persones es presenten a la borsa de treball de Fisersa Ecoserveis

Notícia 08/02/2015

Un total de 333 persones s’han presentat a la borsa de treball que ha convocat Fisersa Ecoserveis. D’aquestes, 130 han estat descartades per no complir amb els requisits i de les restants, 138 han començat les prove...

Amb aquesta convocatòria, Fisersa Ecoserveis té com a objectiu la selecció del personal que ha de proveir les places laborals que donin accés a la conformació de les diferents borses de treball associades a cadascun dels serveis que presta l’empresa a la ciutat de Figueres per un període de dos o tres anys.

El dissabte 31 de gener els candidats es van examinar de les proves psicotècniques al Centre de Formació Integrat Ferran Sunyer i el proper 14 de febrer tindran lloc les proves teòriques i el 28 les pràctiques. Està previst que la llista definitiva amb el personal seleccionat es faci pública a la primavera.

Una assessoria externa, Connectus, s’està encarregant de tota la gestió i la informació relativa a aquesta borsa de treball es troba recollida a la pàgina web www.borsatreballecoserveis.com.

Imatges

Newsletter


Subscriu-te al nostre newsletter.