Carregadors elèctrics públics

Aparca i carrega

Figueres ha apostat per una mobilitat sostenible i, per això, la ciutat ja disposa de les dues primeres estacions de recàrrega ràpida, al barri de la Creu de la Mà i a la plaça Josep Tarradellas. La finalitat d'Aparca i carrega és facilitar l'ús dels vehicles elèctrics.

Vols recarregar el vehicle de forma gratuïta?

Només cal que et registris i t'identifiquis utilitzant qualsevol d'aquests mitjans:

  • Targeta mobilitat Figueres. Cal donar-la d'alta a les oficines de FISERSA. Per a més informació: c/ Alemanya, 5 de Figueres | Tel. 972 51 04 12

La nova Targeta Mobilitat de FISERSA engloba tots els serveis que ofereix l'empresa municipal, com el pagament del transport urbà, la zona blava, i la identificació per utilitzar els carregadors elèctrics.

  • L'aplicació mòbil dels carregadors elèctrics. Per a Android i iOs.
  • Targeta contactless del Conveni d'interoperabilitat amb altres municipis

El sistema d'identificació per a carregar el vehicle elèctric és molt senzill per tal de facilitar al màxim el procés als usuaris. Simplement, els carregadors s'activen acostant una targeta amb sistema contactless o identificant-se a través de l'APP, que estarà disponible en les pròximes setmanes.

Els carregadors situats a la plaça de la Creu de la Mà i a la plaça Tarradellas, són totalment gratuïts i dispensen càrrega ràpida que amb 30 minuts permeten una autonomia de 120km. 

Sabies que utilitzar un vehicle elèctric té avantatges?

Bonificació del 75 % de la quota de l'Impost sobre vehicles de tracció

Per poder gaudir d'aquests avantatges, cal presentar sol·licitud formal a l'OMAC. 

La gratuïtat de l’aparcament regulat només s’aplica als vehicles 100% elèctrics de menys de 3.500 kg. Per tant, queden exclosos els vehicles híbrids.

 

 

Imatges

Newsletter


Subscriu-te al nostre newsletter.