Meteorologia

4t Concurs fotogràfic Ferran Pou de meteorologia

En homenatge a l'entranyable meteoròleg figuerenc

La meteorologia forma part del nostre dia a dia. Ben sovint parlem o estem pendents de la meteorologia, o bé perquè hem de triar la roba que ens posarem al matí en funció de la temperatura que fa, o per si hem d’agafar el paraigües, o perquè el temps ha canviat de cop i ens hem constipat, o perquè aquelles fortes pluges ens van agafar al carrer i ens vam mullar, o perquè estem pendents de si farà sol per anar d’excursió, etc.

L’Ajuntament de Figueres convoca enguany la quarta edició del Concurs fotogràfic Ferran Pou de meteorologia. Aquest concurs pretén utilitzar el llenguatge universal de la fotografia per compartir la meteorologia i la seva diversitat. Potser tenim fotografiada aquella preciosa posta de sol, o quan el riu anava molt carregat d’aigua, o la tempesta nocturna al davant del mar, com la tramuntana remou els arbres, un arc de Sant Martí ben lluent, etc. La nostra meteorologia, la mediterrània, ens regala moltes vegades imatges d’interès que podem donar a conèixer a la gent. Ara és un bon moment!

El concurs té una triple vocació:

  • Retre homenatge a l'entranyable meteoròleg figuerenc Ferran Pou, qui va morir el 2013 i va ser un dels màxims exponents de la figura d'observador meteorològic a Catalunya.
  • Contribuir en la creixent afició a la meteorologia.
  • Fer divulgació científica de diferents fenòmens i aspectes meteorològics.

Us animem a participar i a compartir fotos sobre el temps!

Hi ha tres maneres de fer arribar les fotografies:

  1. Emplenar directament el formulari online (només per a usuaris de Google)
  2. Descarregar el formulari d'inscripció (pdf), emplenar-lo i enviar-lo, juntament amb les fotografies, a l’adreça electrònica concursmeteof@figueres.org (mida màxima missatge 9 MB)
  3. Descarregar el formulari d'inscripció (pdf), emplenar-lo i enviar-lo per via postal, juntament amb un CD amb les fotografies, a l'avinguda Salvador Dalí, 107, 17600 Figueres, amb la indicació "Concurs fotogràfic Ferran Pou de meteorologia"

Per a la categoria especial Instagram/Twitter, les fotografies s’etiquetaran amb el hashtag #concursmeteofigueres2017

Imatges

Newsletter


Subscriu-te al nostre newsletter.