• Home/
  • La ciutat/
  • Promoció Econòmica/
  • Ametller Origen organitza una jornada de selecció per escollir l’equip de la futura botiga de Figueres

Promoció Econòmica

Ametller Origen organitza una jornada de selecció per escollir l’equip de la futura botiga de Figueres

Notícia 28/08/2019

A l’esdeveniment es triaran perfils de venedors i venedores, carnissers i carnisseres, líders de torn i responsables de selecció per a la que serà la tercera botiga d’Ametller Origen de la província de Girona

El proper dimecres 4 de setembre a partir de les 09:00h. a l’edifici de l’Auditori Antic Convent dels Caputxins (C/ Rec Arnau, 8  de Figueres), el Grup d’alimentació especialitzada en producte fresc i elaborat organitza un Talent Day amb l’objectiu de seleccionar els perfils que integraran la nova botiga d’Ametller Origen que s’obrirà a Figueres abans de finals d’any.

Els candidats seleccionats participaran en una jornada que té com a objectiu  transmetre quins son els valors d’Ametller Origen, conèixer els seus productes i serveis i crear dinàmiques de grup que permetin als reclutadors seleccionar els perfils més adients en cada cas.

El Grup Ametller Origen és una companyia catalana amb més de 18 anys, integrada per més de 1.500 treballadors, camps al llarg de l’eix mediterrani, un obrador central de productes elaborats, 99 punts de venda propis i servei de botiga online.

Pots trobar més informació sobre els processos de selecció oberts a https://ametllerorigen.cat/ca/treballa-amb-nosaltres

Imatges

Newsletter


Subscriu-te al nostre newsletter.