Feina

Programa d'agents d'ocupació i desenvolupament local (AODL)

L'objectiu és dinamitzar, promoure i executar, en col·laboració amb altres sectors del territori tant públics com privats, polítiques que afavoreixin la promoció econòmica del territori.

 

L’any 2021, en l’àmbit del desenvolupament econòmic local, l’Ajuntament de Figueres disposa de les següents subvencions per a la contractació de tècnics Agents d’Ocupació i Desenvolupament Local (AODL):

Una subvenció per a la contractació d'una tècnica AODL de l'Observatori Socioeconòmic i de Participació Ciutadana (expedient G-013/20-03) en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local. Aquesta acció està subvencionada pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i l'FSE en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local. 

Una subvenció per a la contractació d'una tècnica AODL de Prospecció Empresarial (expedient G-013/20-04) en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local. Aquesta acció està subvencionada pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i l'FSE en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local. 

Una subvenció per a la contractació d’un tècnic AODL de Competitivitat Territorial (expedient G-013/20-01) en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local. Aquesta acció està subvencionada pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i l'FSE en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local. 

Una subvenció per a la contractació d’una tècnica AODL de Dinamització del Sector Agroalimentari (expedient G-013/20-02) en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local. Aquesta acció està subvencionada pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i l'FSE en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local. 

 

 

El Programa d’Agents d’Ocupació i Desenvolupament Local (AODL), convocatòria 2020, està regulat per l’Ordre TSF/123/2018, de 24 de juliol, modificada per l'Ordre TSF/158/2020, de 21 de setembre i per la Resolució TSF/2820/2020, de 4 de novembre.

 

 

Imatges

Newsletter


Subscriu-te al nostre newsletter.