Feina

Programa Enfeina't

Programa que fomenta accions per a la contractació laboral temporal i acompanyament a la inserció de les persones en situació d'atur de llarga durada amb l'objectiu de millorar la seva ocupabilitat, trencar amb la seva situació de desocupació.

L'Ajuntament de Figueres ha contractat aquest mes de febrer 6 treballadors en el marc del Programa Enfeina't per desenvolupar diferents projectes en diferents àrees com són:

 

- Àrea de gestió tributària.

 

- Àrea d’urbanisme.

 

- Àrea de cultura. Biblioteca.

 

- Àrea de promoció econòmica.

 

- Àrea de cultura. Museu de l’Empordà.

 

- Àrea de serveis a les persones. Acció cívica i educació.

Aquests contractes tenen una durada de 12 mesos i la retribució és l'establerta en el conveni. Els contractes finalitzaran el proper mes de febrer de 2020.

Durant aquest període les persones rebran orientació en la seva recerca de feina.

Aquest projecte està subvencionat pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya, la Generalitat de Catalunya i pel Servicio Público de empleo Estatal del Ministerio de Trabajo, migraciones y Seguridad Social en el marc del Programa Enfeina't, regulat per l'ORDRE TSF/150/2018.

ORDRE TSF/150/2018, de 3 de setembre, per la qual s'aproven les bases reguladores per a la concessió de subvencions destinades al Programa ENFEINA'T per a la contractació laboral temporal i acompanyament a la contractació i inserció de les persones en situació de desocupació de llarga durada.

RESOLUCIÓ TSF/2148/2018, de 12 de setembre, per la qual s'obre la convocatòria per a l'any 2018 per a la concessió de subvencions destinades al Programa ENFEINA'T per a la contractació laboral temporal i acompanyament a la contractació i inserció de les persones en situació de desocupació de llarga durada (ref. BDNS 416113).

 

Imatges

Newsletter


Subscriu-te al nostre newsletter.